BELNET COMEX S.R.L.

Data publicării: Septembrie 30, 2019
Data modificării: Octombrie 11, 2019
  • Locaţie: Oradea municipiu reședință de județ, Bihor, Tokos-Fejes Bela – manager

BELNET COMEX S.R.L.


 


 CONFIGURARE - INTERVENTII SOFTWARE


 EXECUTIE


HARDWARE


INTERVENTII SOFTWARE


ÎNTRETINEREA


MENTENANTA PERIODICA.


PROIECTARE


RETELE DE CALCULATOARE


RETELISTICĂ


SERVICE-DEPANARE


SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO


 SOFTWARE


 


Belnet ofera servicii de proiectare, instalare si servicii de întretinere pentru sisteme de supraveghere prin camere video cu circuit închis CCTV ca parte a solutiilor de securitate propuse, folosind echipamente performante de ultima generatie, furnizate de producatori  de renume din domeniu oferind asfel posibilitatea supravegherii eficiente a zonelor exterioare si interioare ale obiectivului.


Service-depanare


Serviciile noastre de service-depanare acopera o plaja larga de probleme hardware, software sau retelistica. Obiectul muncii noastre este reprezentat de unitati de calcul, monitoare, împrimante, copiatoare, componente retele,etc ...


 Retele de calculatoare


Pentru a veni în ajutorul firmelor mici si mijlocii care nu au un administrator de retea dar si persoanelor fizice oferim servicii complete pentru retele de calculatoare de la  Sisteme supraveghere video


 Interventii software


Portofoliu clienti


Echipa noastra are o vasta experienta în domeniu, de aceea veti gasi în portofoliul nostru colaboratorii de calibru. Avem onoarea sa mentionam în ordine alfabetica:


ACOMIN, ADGERCONS, AGESYS, ALTES DOI, ALTES IMPEX, ANPREX SRL, ANVELO CENTER, APSYLOG PREST SRL, ARENA ROMANIA, ATR SERVICES, AUDIO BRONX SRL, AUDIT SERV, AVICOLA SA, BANCA TIRIAC, BELLADA SRL, BOLLHOFF IMPEX, CALIPSO SA, CHIMPROD SA, CLIPTRADE, COMINCA SA, COMMUNICATION MEDIA, COMODI PROD SRL, CONSTRUCTII BIHOR, D&C IMPEX SRL, DAFRA SA, EBAL COM SRL, EURONET TRADING, EXMIL SRL, GLOBAL MEDIA, GRANDHILL EXIM SRL, GROUPROMO, IBERICA AUTO, INTERDAC TRADE, INTERDAC TRADE, ITALIMEX, ITM, LICEUL LORANTFFY, MAES TRANSPORT, MAIRTECH, MECORD SA, MERCUR SA, MICRO COMP, NORDING COM, OPTIMEDIA, PENTOLE PRODEX, PERGO SRL, POTISS PROD SRL, PROG SERV, RO ET CO, ROMEXA, SAPICO CHEMICAL, SAPICO CHIM, SAPICO FEROMETAL, SIMCONTA, TIAMA PROD, TRAMECO, TRIODA SRL, UNIV AGORA, WEST PALACE, ZETA


  Avem încrederea ca alaturi de noi, afacerea dumneavoastra îsi va extinde din ce în ce mai mult succesul si de aceea va asteptam sa profitati de ofertele noastre si sa deveniti clientii nostri permanenti.


Proiecte realizate


             retele locale Banca Comerciala Româna (subcontractant)


             retea locala Universitatea Emanuel, Universitatea Agora


             retele locale la 5 licee din Oradea si Beius


             retea locala Scela, Suplacu de Barcau


             retea locala Euronet Trading S.R.L. - retea VPN filiale


             extindere retea locala Zaharul, Oradea


             retea locala grup firma D&C


             retea locala Rovex S.A.


             retea locala si sistem de supraveghere Optimedia S.R.L.


             retea locala si sistem de supraveghere Otelul Vest


             retea locala grup firma Sapico S.A.


             retea locala Trameco S.A., Constructii Bihor S.A.


  implementeaza sisteme informatice la cheie prin armonizarea echipamentelor hardware cu componentele software, sau integreaza în sistemul deja existent echipamente si solutii noi, menite sa sporeasca performanta sistemului IT în ansamblu.


  ofera consultanta si servicii post-vanzare, promovând parteneriatele pe termen lung cu clientii beneficiari.


  ofera solutii personalizate conform nevoilor specifice ale beneficiarilor. Avem competente în integrarea si adaptarea noilor solutii pentru a fi compatibile cu cele deja existente în sistemul utilizatorului.


  este alaturi de dumneavoastra în fiecare etapa a procesului de construire si implementare a solutiei complete de care aveti nevoie pentru a va dezvolta. Va oferim sprijin de la început pâna la sfârsit, de la consultant a pe care va acordam în definirea nevoilor de IT ale firmei institutiei dumneavoastra pâna la instruirea cu privire la utilizarea sistemului implementat.


 Prestari servicii


Va oferim sprijin de la început pâna la sfarsit, prin consultanta pe care va acordam în definirea nevoilor de IT ale firmei / institutiei dumneavoastra, prin implementarea, realizarea sistemului informatic pâna la instruirea cu privire la utilizarea sistemului implementat.


 


BELNET COMEX S.R.L


Adresa: str. Ecaterina Teodoroiu nr.62, ap1, Oradea - Bihor


Telefon/ Fax: 0359334699


Telefon: 0722732880


E-mail: office@belnet.ro , belnet@rdslink.ro


Persoana de contact: Tokos-Fejes Bela – manager


Web: www.belnet.ro


 


 


 


 

Distribuie

Comentarii

    Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)